Kurt Sürüsü

Harika çizgiler ve harika bir renklendirme ile bir kurtadam hikayesi. Alışıldık ögeler ama farklı bir atmosfer. Tablo güzelliğinde resimler ve çarpıcı bir hikaye!

Başlangıçtaki işportacı çığırtkanlığından sonra konya kısaca bir göz atalım. Olaylar Pariste varlıklı bir ailenin kızı olan Otis Keller'İn gözünden aksettiriliyor ki ilk sayfada zaten bu hanım kızımızın dişçiyle olan randevusunda hayli büyük iki köpek dişine sahip olduğunu ve bu dişlerin ailesi için alışıldı bir durum olduğunu anlıyoruz. Bu ipucundan hikayenin kurtadam mı kurtkadın mı hikayesi olduğunu pek anlayamasak da konuya böyle biriş yapmış oluyoruz. Ergenimiz Otis'in ünlü konveyör ve asansör firması ile olan isim benzerliği ise sadece bir tesadüften ibaret.
Gelelim Kurtadamların sosyal hayatlarına: Kadınların onların hayatında bir yeri yok, yer yok derken değeri demek daha doğru olur. Otis'in annesi de bir kurtkadın değil zaten. Ama kardeşi topluluğun yeni lideri olarak görülüyor. Bunu yerini ona bırakmak isteyen Oblast isimli lider kurttan öğreniyoruz. Bu aşamada Otis'in babasının yediği haltlardan haberi hala yok. O masum bir ergen kız ve bir de aşığı var. Reggis.
Hikayeyi tamamen burda anlatacak değilim, sürprizi bozmak istemem. İlgileniyorsanız aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz. Tamamı kuşe ve renkli. Verdiğiniz her liraya değecektir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar