Brezilya Cevizi Çayı


Breziya Cevizi


Sevgili Çizgiroman severler,

Zayıflamak, metabolizmanızı hızlandırmak mı istiyorsunuz, ya da tiroitlerinizde bir sorun mu var? Breziya cevizi çayı sizin aradığınızı çözüm olabilir?
Öncelikle nedir bu Brezilya Cevizi? Aslında bir ceviz değil, Amazon bölgesinde yetişen süper gıda kategorisinde meyveleri olan bir ağaçtan bahsediyoruz. Devasa 40-50 metrelik ağaçları var. Bizim ilgilendiğimiz ise bunun meyveleri.

Meyveleri doğal bir selenyum deposu. Selenyum eser elementlerden biri ve bedenimizin buna ihtiyacı var, tıpkı demir gibi çinko gibi. Hücre bölünmesinde ve bağışıklıkta selenyumun önemli görevleri var.

Breziya Cevizi aslen bir tohum olduğu için içerisinde yağ da var, protein de ve karbonhidrat da. Metabolizmayı hızlandırdığı ve bu yolla zayıflamaya yardımcı. Bu mekanizma esas olarak tiroit bezi düzensizliği yaşayanlarda daha etkili. Doğru çalışan  bir tiroit bezi kilo vermek isteyenler için ilk ulaşılması gereken amaç olmalı.  Bu çayın kilo kaybına esas etkisi sizin motive olmanızla ilgili. Çayı içip istediğinizi yiyerek bir zayıflama hayali kuruyorsanız yanlış noktadasınız. Çayı alacak, boğazınıza hakim olacak ve günlük hareketinizi peyderpey artıracaksınız.Altın kural bu. Hiç bir üründen mucize beklemeyin. Mucize içinizde. Aldığınız kaloriyi azaltır hareketinizi de artırırsanız kilo da verirsiniz.

Hem Çizgiroman okumayı seviyor hem de tiroid bozuklukları yaşıyor, selenyumum da eksik olabilir diyorsanız brezilya cevizi çayını buradan alarak bloga da katkıda bulunabilirsiniz.

Ürünü satın almak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar